Flyttstädning i Stockholm

Efter att varit boende i Göteborg en längre tid och anlitat flertalet städfirmor både till kontor och hem, så har jag nu även bostad i Stockholm. Jag har gått igenom de flesta företagen på nätet som erbjuder städhjälp i Stockholm och har slutligen fastnat för en städfirma som har ett väldigt brett utbud och känns exceptionellt professionella, med fokus på att leverera kvalité.

Idag är hemstädning den mest sålda tjänsten inom städ, tätt följd av flyttstädning.

Lolita Städ – Städhjälp i Stockholm

Till att börja med, hemsidan är lättnavigerad och känns väldigt modern. Det går begära offert direkt på sidan. Det jag kan rekommendera är att ta en visningsstädning på minst 2 timmar, vilket kostar 180kr i timmen med RUT, för just nu erbjuder Lolita Städ alla nya kunder 10% rabatt av det priset på helgfria vardagar.

Ni har säkert själva gjort flyttstädning, det jag själv minns av alla de otaliga flyttstädningar jag gjort på lägenheter upp till 49 kvm är att det tagit minst ett dygn att slutföra. Vid flera tillfällen har besiktningspersonal hittat små detaljer och jag har till exempel blivit tvungen att dra ut spisen och rengöra där bakom  bättre, till följd av ännu en besiktning. Det har gått nästan 2 hela dygn på att få helt rent och godkänt. Jämför detta med att anlita Lolita Städ som endast tar 1500 kronor efter RUT-avdrag på en lägenhet upp till 49kvm. Då måste jag givetvis ställa frågan, är det verkligen lönt att själv slita 2 dygn med att få rent i jämförelse med endast 1500 kronor? Istället kan jag lägga tiden på annat arbete som jag expert på.

Med enbart bra recensioner så är Lolita städ ett givet val både vid flyttstädning, hemstädning, kontorstädning, byggstädning, trappstädning, fönsterputs eller storstädning med mera, you name it, de har extremt stort utbud av städtjänster. För alla oss miljömedvetna är det viktigt att känna till att Lolita Städ enbart använder sig av miljömärka rengöringsmedel.

Lolita Städ ger 3 dagars kvalitetsgaranti på utfört städarbete, vilket innebär att Lolita Städ kostnadsfritt åtgärdar eventuella brister i städningen!

Jag kan även rekommendera er att kolla in Cleanhome flytt och städfirma Stockholm

Facebook kommentarer