Olika rengöringstjänster

Världen blir bara livligare och mer hektiskt för varje dag, hemstädning brukar ta en hel del tid och ofta försummas just hemstädningen. Inrättandet av städnischen, ihop med RUT-avdrag har sett till att denna börda kan lättas upp rejält för privatpersoner och institutioner. Före bokning städtjänster, är det lämpligt att veta vad som behöver rengöras. Dessa är några av de städtjänsterna som går välja:

Grundläggande rengöring

Grundläggande städning medför de enkla men viktiga rengöringsbehov i fastigheter. Denna tjänst innebär att damma av ytor, dammsuga mattor, moppa golv och fläckborttagning. Grundrengöring sker ofta i hela huset eller lägenheten som exempelvis badrum, toaletter, handfat, vardagsrum och kök. Städare eliminerar skräp från köket och andra områden i huset. Grundläggande rengöring kan vara regelbunden där kunden tecknar tjänsten att ske en gång i veckan, en gång i månaden eller enligt kundens krav.

Djuprengöring

Djuprengöring är en mer invecklad tjänst där hela fastigheten rengörs med hjälp av omfattande rengöringsmetoder. Rengöringsexpertis används för att skrubba golv, djuprengöra mattor med exempelvis ångdammsugare, skura köksutrustning som kylskåp och ugn, tvätta eller ångar klädsel och rengöra små saker som skåpsknoppar och dörrhandtag. Djuprengöring är en viktig tjänst som syftar till att bli av med all smuts i huset, samt få bort damm och fläckar på mattor. Djuprengöring kan vara en återkommande tjänst som anlitas varannan månad eller så. Denna tjänst rekommenderas speciellt för hushåll med barn så att ni kan behålla en exceptionell nivå av sanitet.

Flyttstädning

Flyttstädning är tillgänglig för både hyresgäster och hyresvärdar. Hyresvärdar kan boka den här tjänsten innan en ny hyresgäst flyttar in i ett hus eller lägenhet, för att hålla egendomen presentabel under visning eller för själva inflyttningsdagen för hyresgästen. En hyresgäst kan få den här tjänsten när de lämnar en gammal egendom eller när du flyttar till ett nytt hem för att få rengöring helt efter sina preferenser. Denna tjänst kan utformas som en grundläggande städning eller som djupstädning, beroende på önskemål av kunden.

Flyttstädning Stockholm

Nästa vecka behöver vi anlita en städfirma och då väljer vi att anlita Lolitastäd i Stockholm som finns tillgängliga inom kort varsel och har fått fantastiska recensioner, samt erbjuder riktigt bra priser. Eftersom jag hyrde en lägenhet i 2a hand som varken hade golvmopp eller dammsugare så känns det onödigt att köpa in de produkterna när Lolitastäd ordnar med rubbet för tusenlappen.

Engångs-städning

Det finns många skäl varför en kund väljer just engångsstädning. Tjänsten kan vara både djup eller grundrengöring baserad på kundens behov. Många kunder hyr engångsstädning efter exempelvis en utförd renovering eller reparation utav fastigheten eller evenemang. Engångsstädning är skräddarsydd och kan anpassas för att passa särskilda behov i lokalen.

Företag erbjuder massor av städtjänster som syftar till att göra livet enklare och mer hygienisk för kunderna. Den största fördelen med att välja utbildade städare är att de erbjuder effektivitet och bekvämlighet när det gäller rengöring. Det bästa är att du inte behöver lyfta ett finger under hela förfarandet.

Facebook kommentarer